det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka..

godmorgon :)
igår var jag hemma hela dagen med alvin och emilia (då mamma sofie var sjuk), hämtade Amanda på dagis
vid två tiden..sen lekte dom hela dagen, sen kom David och hämta Emilia.. vi gjorde oss iordning och åkte och hämtade Jenny och vidare till Falun och lämnade Amanda som vela sova hos mormor.. sen var jag,jenny&bäbis ute och gleeeeed bil..
Alvin sover fortfarande och jag tänkte passa på att ta mig en dusch då! Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.... :)
ha en bra dag! :)

tankar.

I min hjärna bor det otroligt många tankar. Till och med tankar som inte får plats trycker bestämt in en fot bara för friheten över att få finnas där. Tankar som inte ens hinns med finns där. Tankar jag inte hinner tänka men som jag vet att jag har. det föds tusentals varje sekund, hela tiden.jag inte har något annat val än att ge dom den tid de kräver. Tänka tankarna som kräver tanke. Och jag tänker tankarna. Försöker få mig att förstå att tillslut måste jag ändå ta det steget. Ta det förbaskade beslutet om i vilken riktning jag ska gå när benen inte längre orkar kämpa emot i stormen.

Ja! Jag ska ta mitt steg.Ett steg mot någonting som inte kan ta mig tillbaka dit jag tidigare varit. För så fort benen har gjort sitt val och låtit vinden föra mig dit den vill så slutar det blåsa och jag begraver tanke efter tanke.
Rädslan över att sakna någonting som man aldrig har haft.

I'M BAAAAAAACK!


nu är jag tillbaks igen... vi får se hur länge, kanske lägger av redan efter första inlägget? :-p

men välkommen tilbaka mina läsare... :)

uppdaterar lite senare!

RSS 2.0